Hírek

Debrecen egyik legnagyobb szolgáltatójának készítettünk weboldalt!

2014-03-28 09:44
Az egyik legbecsesebb trófea a PW Studio vitrinjében a Debreceni Vízmű Zrt. weboldala, hiszen egy ilyen jelentős szervezet számára webes megjelenést építeni mindig nagy megtiszteltetés.
Debrecen egyik legnagyobb szolgáltatójának készítettünk weboldalt!

Az elkészült weboldal célja a város és a környező települések lakosságának gyors és széleskörű informálása. Már a tervezési fázisban fontos volt, hogy az ehhez szükséges rengeteg informatív tartalom mellett is kezelhető, könnyen áttekinthető maradjon a felület, akár mobil eszközökön is. Ez kulcsfontosságú, hiszen a weblap csak így könnyítheti meg vízszolgáltatás használatát és teheti egyszerűbbé a felhasználók mindennapjait. Ezek a szempontok köszöntek vissza a design tervezése során is, mely a vizek, folyók színeit idézi.  A honlap számos egyedi, a lakosság számára fejlesztett beépülő modult és a részletes tájékoztató felület tartalmaz, de ennek ellenére jól navigálható, könnyen bejárható maradt. Ilyen egyedi fejlesztés valósult meg a munkatérkép-, számlamagyarázat- vagy a mérőállás-diktálás-modul képében is, melyek segítségével a felhasználók otthonról, kényelmesen intézhetik vízügyeiket.

A Debreceni Vízmű weboldala a bizonyíték arra, hogy a közszolgáltatásokat mennyire egyszerűvé és kényelmessé lehet tenni az online felületek, eszközök segítségével.

Tekintse meg a Debreceni Vízmű Zrt. weboldalát:
http://www.debreceni-vizmu.hu/
 

Következő hír

Kérdése merült fel?

+36 70 383 3708
Projektek eCatalog Déri és a kalandorok Valentin-napi ajándék Virtuális tárlatvezető Adventi nyereményjáték