Hírek

Debrecen Smart City MeetUp a Nagyerdei Viztoronyban

2016-05-30 07:19
Bemutattuk a MeetUp-on Debrecen Smart City arculati és weboldali koncepcióját, mely nemzetközi területen is támogatja a csapat munkáját.

Nemrég átadásra került Debrecen Smart City egységes online arculati kézikönyve és hivatalos weboldala.

A PW Studio feladata a Debrecen Smart City programjához kapcsolódó egységes online és offline arculat kialakítása, mely a smart city koncepciót épiti.

A Debrecen Smart City céljai között szerepel a debreceni lakosság, vállalkozások számára a Smart City értékek és alapelvek megismertetése, arra való nyitottság elérése. A Smart City csapata következetes, tudatos kommunikációra és márkaépitésre törekszik, hogy ezzel is erősitse és közvetitse Debrecen céljait.

Debrecen Smart City fókuszában a dinamikus városfejlődés, innovatív beruházások generálása és támogatása áll. 

Smart City Debrecen weboldalának kialakítása egy komplex marketing stratégia egyik eleme, mely támogatja Debrecen város új és tudatos kezdeményezését abban, hogy egy nemzetközileg is ismert minta és fogalom, a Smart City, mint okos város a civisvárosban megvalósulhasson. Az okos városra jellemző, hogy hatékony és fenntartható megoldásokkal bővíti infrastruktúráját, megújítja szolgáltatásait, fejleszti a menedzsmentet, stimulálja a helyi gazdaságot, a fenntartható fejlődést.

Ez ihletett bennünket is az egységes megjelenésük tervezésekor.

Debrecen Smart City MeetUp - PW Studio arculat

Következő hír

Kérdése merült fel?

+36 70 383 3708
Projektek eCatalog Déri és a kalandorok Valentin-napi ajándék Virtuális tárlatvezető Adventi nyereményjáték