Hírek

Elkészült a Debrecen Smart City weboldal

2016-05-23 15:48
A Smart City projektben tudatos, összehangolt városi kommunikációra és márkaépítésre törekedtünk, hogy ezzel is erősítsük Debrecen mint városmárka üzenetét és fejlesztési céljait.
Elkészült a Debrecen Smart City weboldal

Debrecen város vezetősége egy élhető, a lakosság és a piaci szereplők igényeire reagáló, okos város kialakítását és folyamatos fejlesztését tűzte ki célul. Ehhez városunk létrehozta a Smart City önálló irodáját, mely együttműködik az üzleti- és non-profit szektorral, a közműcégekkel, a tanácsadókkal, a Debreceni Egyetemmel és a nemzetközi szervezetekkel. Céljai elérése érdekében innovatív és környezettudatos technológiai megoldásokat alkalmaz.

A Smart City weboldalának kialakítása egy komplex marketing stratégia egyik eleme, mely támogatja Debrecen város új és tudatos kezdeményezését abban, hogy egy nemzetközileg is ismert minta és fogalom, a Smart City, mint okos város megvalósulhasson a cívis városban.

A weboldal tervezése több hónapot vett igénybe, mely során meg kellett határoznunk, hogy a Debrecen Smart City porjektnek milyen fejlesztési irányai, feladatai és célcsoportjai vannak és hogy ezek hogyan kapcsolódnak Debrecen fenntartható céljaihoz. Mivel a Smart City egy nemzetközileg is ismert fogalom, ezért megvizsgáltuk a már létező online hazai és nemzetközi példákat is. Debrecen Smart City elsősorban 7 fókuszterületre koncentrál: közlekedés, városi szolgáltatás, digitális írástudás, egészségügy, energetika, közbiztonság és sport. 

A helyi igényekre reagáló, felhasználóbarát és a jelen kor technikai lehetőségeit kihasználó, responsive oldalt készitettünk számukra. Nézd meg a Debrecen Smart City weboldalát!

További információk a projektről és a megvalósításról ITT!

Következő hír

Kérdése merült fel?

+36 70 383 3708
Projektek eCatalog Déri és a kalandorok Valentin-napi ajándék Virtuális tárlatvezető Adventi nyereményjáték