Hírek

Modern Vállalkozások Programja

2016-09-13 12:31
“Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása" - GINOP-3.2.2-16

Informatikai fejlesztéseket támogató pályázat Indul a KKV szektor számára 2016 szeptemberben.

A pályázat a "Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!"  projekt keretében érhető el. (A programról bővebben itt olvashat: www.vallalkozzdigitalisan.hu)

A PW Studio Kft. - Minősített partnerként vesz részt a pályázati programban!

Pályázók köre

A GINOP-3.2.2 pályázaton a KKV szektor (kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaság vagy egyéni vállalkozó) indulhat, akik kevésbé fejlett régióban (vagyis Budapest és Pest-megye kizárva) székhellyel, fiókteleppel vagy telephellyel rendelkeznek és ott legalább egy fő állandó foglalkoztatottat alkalmaznak vagy alkalmazni fognak legkésőbb a projekt befejezéséig, éves átlagos statisztikai állományi létszáma 2015-ben lezárt teljes üzleti évben minimum 2 fő volt és nem agrártermelő vagy halászati szektorban működnek.

Elszámolható költségek a GINOP-3.2.2 pályázaton

Alapvetően vállalatirányítási rendszerek (szakszóval ERP) szoftver és a hozzá tartozó hardver (számítógép, notebook, nyomtató, tablet, rádiótelefon) vásárlására.

Vállalati folyamatmenedzsment, elektronikus kereskedelmi rendszerek és mobil technikák bevezetéséhez és működtetéséhez szükséges infokommunikációs eszközök beszerzésére.

1. Vállalati CRM, értékesítés terület;
2. Gyártási terület;
3. Humán erődorrás és bérszámfejtés; 
4. Kontrolling és döntéstámogatás;
5. Beszerzési, logisztikai terület;
6. Táv- és csoportmunka támogatás;
7. Pénzügyi, számviteli terület;
8. Internetes értékesítés (Vállalati webáruház)
9. Internetes megjelenés (Vállalati portál);
10. Munkafolyamat-irányítási rendszer (workflow);
11. Elektronikus iratkezelési rendszer;  
12. Tudásmenedzsment specializált rendszer;
13. Adott funkcionális területhez kapcsolódó mobil technikát használó rendszer/ megoldás

A szoftverek működtetéséhez szükséges eszközöket költsége max. a projekt 20%  lehet. (szerverek, számítógépek, notebookok, tabletek, nyomtatók, scannerek és telefon)

A támogatás két részből tevődik össze: vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatás.

Támogatás mértéke

• A vissza nem térítendő támogatás maximális mértéke az összes elszámolható költség 35%-a, a visszatérítendő támogatás maximális mértéke az összes elszámolható költség 55%-a.

• A Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítéssel rendelkező vállalkozásoknál a támogatási intenzitás: 40% vissza nem térítendő támogatás, 50% visszatérítendő támogatás. A projekt megvalósításához szükséges önerő 10%. - Tehát itt plusz 5% vissza nem térítendő támogatási intenzitást érhet el!

A pályázatban kötelező vállalás, hogy az üzleti modellnek 3 év alatt meg kell térülnie.

A PW Studio Kft. webshop rendszere és ERP rendszere felkerült a minősített beszállítók közé! www.vallalkozzdigitalisan.hu - Cégünk kedvezményt biztosít a pályázó cégek számára, mely ingyenes IT tanácsadást jelent a projekt előkészítés és tervezésre vonatkozóan.

- A PW Studio által biztosított szoftver termék széleskörű alkalmazást tesz lehetővé partnerei számára. Rendszerünk felhő alapú, bárhonnan elérhető. Olyan cégeknek ajánljuk, akik egy jól működő, egyedi igényekre reagáló szoftvert keresnek.
- Szoftverünket folyamatosan fejlesztjük, tapasztalatainkat és megrendelőink igényeit figyelembe véve.
- Néhány referenciánk: Elter lámpa webshop - www.elter.hu, Gyerekruhaklub webáruház - www.gyerekruhaklub.hu, T.E.L.L. Software Hungária vállalati portál - www.tell.hu
- Szolgáltatásunkhoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik! Amennyiben élni kíván a lehetőséggel, itt megteheti: Regisztrálok a kedvezményért!

A pályázattal illetve a pályázatban minősített termékkel kapcsolatban keresse munkatársainkat! A PW Studio Kft. a pályázat előkészítésére és benyújtására is megoldást kínál, pályázatíró partnerünk bevonásával.

Lépjen velünk kapcsolatba! Bakonszegi Norbert - info@pwstudio.hu - 06 70 383 3808

Pályázzon velünk!

Következő hír

Kérdése merült fel?

+36 70 383 3708
Projektek eCatalog Déri és a kalandorok Valentin-napi ajándék Virtuális tárlatvezető Adventi nyereményjáték