Hírek

Nemrég a GoogleGround-on jártunk

2016-05-03 14:45
Bakonszegi Norbert bemutatta a debreceni Aquaticum Hotel új mobilra optimalizált weboldalát, mint esettanulmány és sikertörténet.

 A Google GoMobile napon az okostelefonok és mobilinternet rohamos terjedése került fókuszba. A mobil szerepe az elmúlt években jelentősen átalakult, mobil eszközeinket társként és mindig elérhető információforrásként kezeljük a mindennapjainkban.

A Google már 2015-ben bejelentette, hogy a mobil keresések száma túllépte a desktopon és tableten történő keresések együttes mennyiségét. Mivel az okostelefont másként használjuk, mint a desktopot, ezért a mobilra történő fejlesztés és a mobil hirdetések kiemelt jelentősséggel bírnak.

A Google képviselői, Gábor Csillag és Ágota Pfening az aktuális trendekről tartottak előadást: hogyan használjuk ki a mobil eszközökben rejlő lehetőségeket, valamint felhivták figyelmünket az un. mikro-momentumok fontosságára.

Tóth Marcell témabemutatása után a PW Studio Kft. ügyvezetője, Bakonszegi Norbert mutatta be hazai sikereses mobil ettanulmányként az Aquaticum Debrecen Termál & Wellness Hotel**** mobilra optimalizált weboldalát - www,aquaticum.hu mely az elmúlt félévben nagyon szép sikereket ért el.

Aquaticum Hotel Debrecen - GoogleGround

Büszék vagyunk arra, hogy a Google választása egy általunk tervezett, fejlesztett projekt bemutatására esett. 
Az előadás fő mondanivalója a mobil konverziók elérése, azok optimalizálása, mérése, eredmények kiértékelése. Ezeket igyekeztünk emészthető formában, számszerű adatokkal bemutani, kiértékelni.

A Google Groundon megrendezett esemény alkalmával bepillantást nyerhettünk a Google világába, mely számunkra igen inspirálóan hatott.:)

 

#‎GoogleGround #‎GoMobile #‎aquaticum #‎pwstudio

Következő hír

Kérdése merült fel?

+36 70 383 3708
Projektek eCatalog Déri és a kalandorok Valentin-napi ajándék Virtuális tárlatvezető Adventi nyereményjáték