referenciák

2016 április

Luxus apartmanok a tavak birodalmában, Karintiában

Luxus apartmanok a tavak birodalmában, Karintiában

Megbízónk

Az Alpe-Adria Apartmanház Ausztria egyik legszínesebb és legkedveltebb területén, Karintiában helyezkedik el. Az 1980-as évek végén épült háromcsillagos szállodát tulajdonosa teljeskörűen felújította és most eladásra (befektetésként) kínálja. Kapcsolatunk 2012-re nyúlik vissza, amikor az Alpe-Adria Apartmanház honlapját terveztük meg, illetve foglalási rendszerét alakítottuk ki. Most pedig egy új weboldal fejlesztésével befektetői oldalról is átgondoltuk a projektet. 

Célközönség


Az Ausztriai Apartmanok oldal potenciális közönsége olyan ingatlanbefektetők, akik akár magán, akár üzleti célra szeretnének lakást vásárolni Ausztriában. Így akár az év bármely szakában (nyáron a strandolásnak, télen a síelésnek szentelve) tölthetik szabadidejüket saját tulajdonú apartmanjukban.

Marketing célok

Több célt érvényesítünk weboldalunkkal. Elsősorban nagyfokú figyelmet fordítottunk a felhasználói élmény maximális kielégítésére. 
Koncepciónk, hogy a látogató maradéktalanul átélhesse Karintia (Ausztria legdélibb tartományának) mesebeli hangulatát. Emellett átfogó képet adunk az ingatlan megvásárlása esetén a befektetés finanszírozására, megtérülésére. 

Kihívást jelentett


– A honlap tervezésénél igazodtunk a 2012-ben kialakított logó és design elemekhez. 

– Egy olyan weboldalt kellett kialakítanunk, amely felhívja a figyelmet az Apartmanház mesébe illő környezetére, Karintia természeti adottságaira. Ezen felül fontos volt, hogy az érdeklődő bele tudja képzelni magát ebbe a különleges tájba, valamint az Apartmanház látványtervei alapján magáénak tudja érezni az ott kialakított környezetet. 

Megvalósítás


UX/UI


Koncepciónkat támogatja a honlap színeinek, képanyagánnak harmóniája, a letisztult garfikai elemek használata és a nyugalom hangulatát tükröző egyszerűség. Az oldalon szereplő térkép az apartmanház kiváló elhelyezkedését mutatja be. Az apartmanok bemutatásánál egyedileg tervezett 3D-s terveket alkalmaztunk. A lakások nagyszerű panorámáját életre keltő vizualitás, valamint a befektetés megtérülését szemléltető diagramok, számadatok segítik a felhasználó informálódását. Keresőmarketing

A honlap a fentiek mellett keresőmarketing kampányok landoltatására készült. Ebből a szempontból a legfontosabb volt, hogy felesleges klikkelés nélkül releváns tartalmat szolgáltassunk az érdeklődőnek. Így könnyen tud tájékozódni a látogató az adott lakásról.

Díjak

Az Év Honlapja 2016 díj - Kereskedelem kategóriában

Az Év Honlapja 2016 versenyen kereskedelem kategóriában az Ausztriai apartmanok - luxus apartmanok a tavak birodalmában pályázat Év Honlapja díjat nyert.

Köszönjük a szakmai zsűri elismerését:

“Az Alpe-AdriaApartmanház ingatlanjait értékesítő weboldal rendkívül gazdag információval szolgál azoknak, akik a saját pihenési igényeikhez, vagy befektetésnek keresnek apartmanokat.A minőségi arculat nem csak a főoldalra jellemző, a honlap minden szintjén egységesen van jelen. A tartalom rendkívül részletgazdag, kellő részletességgel mutatja be az ingatlant, a környéket, valamint számításokat is közzé tesz a befektetni vágyóknak. Mindezt egységes minőségben asztali böngészőben és mobilon egyaránt. Gratulálunk!”


:)

“Mivel már korábban is bíztam meg a PW Studio Kft.-t hasonló munkával, így tudtam, hogy mire számíthatok. Teljes mértékben elégedett vagyok, ismét felülmúlták “magasra tett” elvárásaimat. A weboldal mind az arculatát mind pedig a funkcióit tekintve kifogástalan. Teljes egészében átlátható, lényegretörő, ugyanakkor minden információval ellátja olvasóját, és olyan érzéssel tölti el, mintha tényleg épp Karintiában lenne. Idáig másoktól is csak pozitív visszajelzést kaptam az oldallal kapcsolatban.” - Wachter Zsolt

ügyfél: TS Alpok GmbH
iparág: Kereskedelem
URL: http://www.ausztriai-apartmanok.hu/hu
Projektek eCatalog Déri és a kalandorok Valentin-napi ajándék Virtuális tárlatvezető Adventi nyereményjáték