referenciák

2016 március

Reszponzív weboldalt terveztünk a Szállásmágusnak

Reszponzív weboldalt terveztünk a Szállásmágusnak

A Szállásmágus projektet már 2013-ban publikáltuk. De most végre elérkezett az idő, hogy reszponzív továbbfejlesztést eszközöljünk a portálon. Ezalatt az elmúlt 3 év alatt sok adatot gyűjtöttünk a site felhasználói viselkedéséről, mely jó alapot adott a szallasmagus.hu újragonolásához. 

A tömeges mobil felhasználói megkeresések adták az indíttatást a portál továbbgondolásához. Ennek megfelelően az oldal felépítését úgy alakítottuk ki, hogy a mobil eszközök kijelzőjéhez teljesen reszponzívan igazodik a felület.

Mint más projektjeinknél is, a Szállásmágus esetében is igyekeztünk azt az egedi megoldások felől megközelíteni, megkülönböztetni a piacon lévő "konkurensektől". Így a szállásportál funkcióit meghagyva apróbb ötletekkel, megoldásokkal próbáltuk felhasználóbaráttá tenni a weboldalt. Néhány ezek közül: a jellegzetes űrlapok, a térképes megjelenítés vagy a foglalási rendszer mechanizmusa.

A weboldal struktúrájának kialakításakor legfőbb szempont volt annak könnyű és egyértelmű kezelhetősége, valamint a foglalások leegyszerűsítése. Hiszen tudjuk, senki nem szeret hosszú perceket tölteni adatok kitöltögetésével és adatvédelmi nyilatkozatok tanulmányozásával. 

A szállás aloldal felépítésekor igyekeztünk az egyes funkcionális szekciókat jól átláthatóan elrendezni, mint például a csomagajánlatok, a képek, a galéria, az árak, a napirend vagy a foglaltsági naptár. Ezzel is segítve az utazni vágyókat az adott szállás objektív kiválasztásában. 

ITT nézd meg a szállásmágus friss, ropogós weboldalát!

ügyfél: Honest Trade Kft.
iparág: Szállásfoglalás
URL: http://www.szallasmagus.hu/
Projektek eCatalog Déri és a kalandorok Valentin-napi ajándék Virtuális tárlatvezető Adventi nyereményjáték