Arculattervezés - szolgáltatások

Egy cég sikeres működéséhez fontos a kifelé történő kommunikáció megfelelő használata. Az arculattervezés az egységes cégmegjelenés kialakításához szükséges. Desingnereink tudják, hogyan lehet hatásos arculatot megtervezni, mely igazodik a megrendelő tevékenységéhez, szín és formavilágához.

A teljesen testreszabott arculat­ kialakítása a logó megalkotásával indul, melynek türköznie kell a cég célját, jellegzetességét. Fontos, hogy egyedi és rögtön megjegyezhető legyen, mivel ezt fogjuk használni minden későbbi vizuális kommunikáció­ban.

A cégarculat mellett termékarculat tervezésével is foglalkozunk, mely igen fontos egy termék egyedi megjelenése, megkülönböztethetősége szempontjából.

Komplett arculatterv készítése - logotervezés, névjegy tervezés, levélpapír tervezés, boríték tervezés
Egy cég arculatának kialakítása nem ér véget a logo megtervezésével. Nyomtatott és online megjelenésünknek egységesnek kell lennie, ezért névjegy, levélpapír, boríték, mappa vagy akár ajándéktárgyak tervezését is biztosítjuk.

Weboldal arculatterv készítése
Egy cég weboldalának megjelenése, arculata legalább olyan fontos, mint a honlap által hordozott információs tartalom. Nem mindegy, hogy milyen kép fogadja az oldalra érkező látogatót. Lényeges, hogy a látogató az oldalon könnyen el tudjon igazodni, weboldalunk áttekinthető és logikus felépítéssel rendelkezzen.
A webdesign-trendeket figyelemmel követve, ügyfeleink konkrét céljának megfelelő, arculatához igazodó, egyedi weboldal arculatterveket készítünk.

Tekintse meg referenciáinkat!

Következő szolgáltatás

Kérdése merült fel?

+36 70 383 3708
Projektek eCatalog Déri és a kalandorok Valentin-napi ajándék Virtuális tárlatvezető Adventi nyereményjáték