Facebook alkalmazások - szolgáltatások

A Facebook egy olyan közösségi portál, ahol a felhasználók kapcsolatot teremthetnek egymással, és lehetőségük van különböző alkalmazások igénybevételére is. 
A Facebookon rengeteg időt töltenek az emberek, mely a kapcsolattartás egyik legnépszerűbb formájává nőtte ki magát. Lehetőségünk van például csevegni, ismerősöket keresni, információt megosztani, játszani vagy akár vásárolni is a Facebook-on.

A természetes személyeken kívül cégek, vállalkozások is létrehozhatják személyes profiljukat. A Facebook-on való megjelenés egy olyan eszköz, amivel egy termék, szolgáltatás, vagy akár egy weboldal népszerűségét eredményesen lehet növelni.
Folyamatosan frissülő tartalmak segítségével gyorsan informálhatjuk Facebook ismerőseinket cégünk aktuális információiról, új termékekről, akciókról, szolágáltatásokról.

Miért érdemes egy vállalkozásnak megjelenni a Facebook-on?

Hatékony– a közösségi média a világon rendkívül népszerű az internet felhasználók körében, Magyarországon is több millióan használják, számuk egyre nő. Fontos, hogy az információkat személyre szabottan tudjuk publikálni, mely igen eredményes kampányokat generál cégünk számára.

Folyamatos – rendszeresen közzé tudunk tenni értékes információkat akciókról, hírekről, eseményekről.

Költséghatékony – a megjelenés és folyamatos kapcsolattatás lényegesen kedvezőbb költségeket jelent, mint a hagyományos médiafelületek (TV, sajtó, rádió…)

Értékes keresőoptimalizálás szempontjából – hatékonyan kombinálható a keresőoptimalizálás eszközeivel, azt erősítő hatása van.

Interaktív –a felhasználók a kampányok aktív szereplőivé válnak. Mind a felhasználók mind az oldal szerkesztői azonnal reagálhatnak az eseményekre, hozzászólásokra, értékes párbeszédek jönnek létre, hasznos visszajelzéseket kaphatunk.

Hogyan tehetjük egyedivé és népszerűvé cégünk Facebook oldalát?


Facebook ülzeti oldal kialakítása, népszerűsítése - munkamenet

I. Facebook kampányterv kidolgozása
Felmérjük ügyfelünk célját, jelenlegi helyzetét és megvizsgáljuk a konkurencia online megjelenését, alkalmazott eszközeit. Ezt követően közösen meghatározunk egy féléves kampánytervet a Facebook oldal kialakításával és menedzselésével kapcsolatban.

1. Facebook oldal kialakítása, fejlesztése
 • Facebook oldal nevének meghatározása
 • egyedi profilkép készítése
 • keresőbarát URL beállítása
 • Facebook oldal menüpontjainak meghatározása, egyedi facebook alkalmazások kialakítása

Egyedi Facebook alkalmazások

 • Weboldal és a Facebook összekapcsolása
 • Webáruház modul
 • Fájlmegosztás modul
 • Online nyereményjátékok
 • Flash alkalmazások
 • Szavazás modul
 • Kérdőív modul
 • Video modul
 • Digitális kiadványok (pl. újság, katalógus) modul


2. Facebook oldal karbantartása, időszakos kampányok indítása
A Facebook oldal egyrészt akkor hatékony, ha kellő számú Csatlakozóval bír. Ezt online Facebook kampányok segítségével tudjuk elérni. Másrészt nagyon fontos, hogy a megszerzett Like-olók figyelmét fenntartsuk, amihez folyamatos tartalommenedzselésre van szükség.

3. Facebook oldal statisztika
A Facebook oldalunk eredményességét nyomon tudjuk követni. A statisztikai adatok igen értékesek lesznek számunkra, tudatos lépéseket tehetünk az eredmények, adatok kiértékelésével.

Következő szolgáltatás

Kérdése merült fel?

+36 70 383 3708
Projektek eCatalog Déri és a kalandorok Valentin-napi ajándék Virtuális tárlatvezető Adventi nyereményjáték