Weboldalak készítése - szolgáltatások

Ma már szinte nélkülözhetetlenné vált a cégek számára az interneten való megjelenés. Nem elegendő csupán megjelenni az interneten, fontos, hogy meg is találjanak bennünket a potenciális ügyfeleink, üzleti partnereink. Egy weboldal eredményessége cégünk forgalmában, bevételeiben is tetten érhető, ezért komoly előkészítés és folyamatos karbantartás, fejlesztés szükséges.

Minden weboldal fejlesztés egy előzetes igényfelméréssel, konkurenciaelemzéssel, piac-és célcsoport áttekintéssel kezdődik. Ezt követően kidolgozzuk a részletes és egyénre szabott projektfejlesztési tervet. A fejlesztési terv nem csupán a weboldal elkészítését tartalmazza, hanem a weboldal átadását követő fenntartási, fejlesztési lehetőségeket és irányokat is. Ügyfeleinkkel közösen megtervezzük céljaik elérése érdekében online megjelenésüket és az alkalmazandó eszközöket, hogy a projekt hosszú távon életképes és eredményes legyen.

 

Weboldal fejlesztés folyamata - munkamenet

1. Konzultáció és helyzetelemzés
Az ügyfélünkkel egyeztetjük jelenlegi helyzetét, elképzeléseit, illetve megoldási lehetőségeket javaslunk a célok elérésére.

2. Árajánlat

A meglevő információk alapján személyre szabott árajánlatot készítünk, webes alkalmazásokra történő javaslattétellel.

3. Megvalósítás

  • Arculatterv kialakítása
  • A terv ügyfél általi elfogadását követően, weboldal programozása
  • Tesztelés
  • Publikálás

4. Keresőoptimalizálás
ld. részletesen

5. Weboldal karbantartása, működtetése
Ügyfeleink weboldalát igény szerint frissítjük, karbantartjuk. Adminisztrációs és fejlesztési feladatokat egyaránt biztosítunk számukra.

6. Weboldal látogatottságát ösztönző, ismertségét fokozó online kampányok alkalmazása, folyamatos rendelkezésre állás és IT Tanácsadás
Egy weboldal akkor hatékony, ha eléri célját, sokan látogatják és a látogatók megtalálják a számukra fontos, értékes információt. Ügyfeleinkkel közösen megtervezzük, majd alkalmazzuk azokat az online megoldásokat, melyek hozzájárulnak célunk eléréséhez.

7. Re-optimalizálás
Egy oldal látogatottságának fejlesztéséhez és fenntartásához folyamatos munka szükséges, melyet re-optimalizálás keretében biztosítunk.

Tekintse meg referenciáinkat!

Következő szolgáltatás

Kérdése merült fel?

+36 70 383 3708
Projektek eCatalog Déri és a kalandorok Valentin-napi ajándék Virtuális tárlatvezető Adventi nyereményjáték